Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fjädrar



plockar fjädrar av dem
en efter en
till slut står de nakna
i det flammande ljuset

hyresgästen kom till slut
en luggsliten kisse
med en lång anamnes
Fick varsel från åskbollen
om damen, kanhända
dött lopp räkna med
myndigheter inte leka med
Hon slåss duktigt för sin rätt
att vara människa
och brottas ned med piller

Fundersam över mångt och mycket
väl inte vet om motvinden blir för svår
vi tänker en bit i taget




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-29 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP