Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


David



Varför ska det var så
den lilla människan David
kontra Goliat
som gapar som en val
sväljer de små
vad har blivit fel i samhället
vad är på väg att hända?
Övermakten dödar lillebror
gör allt
för vår demokrati skända
den vill på korten vända
Diktatorn fördelar ge

Varför finns så många, som säljer sig själva
för maktens tinnar nå
Dubbelmoralisten roterar
mellan partyn och sällskapsliv
och torterarens dolda arkiv






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-09-29 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP