Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… dom fick sin dom med dom domar som dom förtjänade…


Med en räv bakom örat ta sig fram…

 

princip:

i källaren finns det 

tonvis outtalade ord

de gömdas mening


logik: 

djupt inom sinnena

inne i långa tunnlar

kryper känslorna fram

 

handling:

när de äntligen når fram

är de inte aktuella längre

och de har preskriberats 

 

modus:

vissa vet inte vad tid är

minnen bär de i sitt nu

som om dom nyss kyssts

 

reflektion:

andra ser inte vad dom ser

ordkyssta är de nu av de

epitetet som lurar bakom örat

 

konsensus:

som en räv...

hade sluppit undan dom

deras förvånade blick - rävaktig

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-29 18:29



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Nästan inget är som det till en början verkar vara.
2022-10-01

  Maria Sundelin VIP
Hihi bra beskrivet
2022-09-30

  Niliboy
Vad ryms inte i källaren i Ukraina, där kurar mången med en räv bakom örat!
2022-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP