Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Historien frikänner Ågust


STRINDBERG

Det behövs inget försvarstal

Allt är ju uppenbart

Jag ser med andra ögon nu

Jag ser allting så klart

Det behövs inget försvarstal

Läs bara, läs och lär

Ge mannen i dig en ny chans

Ja, börja nu och här!

 

LARZ GUSTAFSSON 29/9




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-09-29 19:04



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Må han vila i frid !trots paranoida drag En stor konstnär och författare han var.
2022-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP