Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godnatt tag en nattmacka klokuggla


Petar du i maten


Då kan du räkna med
att då drar de ur kontakten
du går mot
bleka dödens minut
nog är personal mördare

Såg på reklamen ICA Ulf
sög i sig barnmat
Damen förlorat aptiten
beror på hon gett upp
Ska köpa energi på apotek




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-09-29 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP