Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ARBETSLINJEN

Man sade till den blinde och förlamade, som också led av ahlzeimers, parkinsons, tarmvred och pungbråck, att nu får du skärpa dig och se till att skaffa ett hederligt arbete och sluta att ligga och klaga och självömka dig för i Sverige så går vi upp på morgonen och gör rätt för oss eftersom det är ARBETSLINJEN som gäller!!
Så upp och hoppa din jävla parasit och falska simulant och ge dig iväg till AF annars så åker du ut!!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-29 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP