Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver ett fullt påslag av äkta kärlek

Jag behöver inte
träffa en psykdoktor,
jag behöver möta Gud.
Jag behöver inte shopping,
alkohol, TV, internet och mat,
jag behöver ett fullt påslag av
kärlek, kärlek, och mer kärlek.
Jag behöver inte all denna
ensamhet, jag behöver
någon att älska fullt ut,
någon som behöver mig.
Jag behöver inte träffa en
psykolog som ska döda min
sjukdom, jag behöver ett
fullt påslag av äkta kärlek.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-09-29 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP