Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kirurg

Ola var
Ingen ny bekantskap

Men eftersom jag
Hade glömt bort honom
Var han ny ändå

En skicklig kirurg
Ehuru jag ska opereras
I Uppsala
Där man enligt
Ola förra året tog bort
Två tumörer

Roligt snacka med
Eva sen
Även om min berättelse
Om Gud vart
Fiasko




Fri vers av SatansSon
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-30 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon