Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lugnet, ron och tystnaden

Vaknar mitt i natten
Snurrande tankar
Trött
Men kan inte sova
Strax är det dags
För fredagens arbete
Men först
En kopp kaffe
I
Lugnet
Ron
Och tystnaden




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-30 05:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish