Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans ett regn

Svalkande bris
av någon som gick förbi
en skugga
bland skuggornas hav
balanserar mellan
hopp och overklighet
stundtals
så rädd
men måste
vara stark
hjärtslag tvinnar sig
i samma andetag som stjärnhimlen
seglar iväg
på moln av tystnad.
blåmesen har flugit iväg
för länge sedan
kvar hon lämnade
ord av poesi
med slutorden:
älskar dig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-30 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP