Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TJÖTA MÄ GÖTA


Jag är kär I fröken Göta
och hon I mej tror jag jag brukar henne möta i parken varje dag
hon skjuter runt en rullstol
I den sitter hennes far
en sur och vresig gubbtjyv som i ett järngrepp dottern har

Jag brukar tjöta med Göta en stund i parken där som jag rastar min hund
Först så går vi en sväng
och sätter oss se´n.
Vi skrattar och nojsar
och så går vi igen

Jag tänkte stöta på Göta idag
men hon blev vettskrämd utav mitt förslag.
Så rullstolen släppte hon I ren panik
och farsgubben rulla
ja farsgubben rulla
han rulla iväg med ett skrik.

Se´n blev vi blöta Göta och jag
ja vi blev blöta Göta och jag.
Ur dammens dyiga vatten
vi fick fiska opp
rullstol och farsgubbens livlösa kropp

Hon hade röta Göta den da´n
hon fick ett arv som var stort som fan.
I Lischtenstein bor hon nu sen några år
Så jag får börja tjöta
med nån annan än Göta när som i parken jag går.





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av michael ringhald
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-09-30 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

michael ringhald