Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomma & flamma

Blomma min blomma, det finns inget knep.
Livet är du som slår ut.
Universums eskapad
på sköra blad.

Flamma min flamma, och gå upp i rök.
Himmelen väntar på dig.
Är du rädd? Gott så,
då är vi två.




Bunden vers (Rim) av undertecknad.ingen.alls
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-30 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

undertecknad.ingen.alls