Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fragment av ett samtal.


Suset från avlägsna vägar

En sommarkväll stod vi på balkongen och lyssnade, och hörde suset från avlägsna vägar.
- Jag vill dit.
- Vart då?
- Jag vet inte.
- Dit vill jag nog också.

Är du där nu?




Prosa av undertecknad.ingen.alls
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-30 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

undertecknad.ingen.alls