Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jungfrun från Rom (limerick)


en vacker jungfru från Rom
av kardinalerna fick sin dom
för en söt katolik
får inte bli rik
på att locka män med sin mödom




Bunden vers (Limerick) av Klint
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-30 14:14



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
:)) mycket fyndig!
2022-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint