Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DU SPOTTAR I MOTVIND, PYSEN

Du spottar i motvind, pysen

och ingen bryr sig om ditt tjat

Du spottar i motvind, pysen

och verkar helt desperat

Du åstadkommer noll och intet

Jag slår dövörat till

Du eldar för kråkor, Buster

för att du är imbecill

 

LARZ GUSTAFSSON 30/9 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2022-09-30 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP