Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprepningar



Överförda drömmar
där spåren leder
bort
till evigheten
eller organiska rum
där normal
kommunikation
blir konfrontation
med en okänd makt
En tid i ett annat
mönster
Konstens eviga
gestaltning
får övernaturliga
dimensioner




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2022-09-30 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP