Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dunder × ×


Otroligt vad hände
sanningen tror knappt
var det mitt dunder?
många samtal var det
plus litet sågtandat
damen har fått enskilt rum
vid ankomsten fick snörp
fann henne inte på sin vanliga plats
givetvis var Åskbollen
den medskyldiga ängeln
vi satt i enkelrummet till klockan 17.00
Den lilla gumman hade
ätit och druckit bra idag
och sov som en stock

var hungrig som en varg vid hemkomsten
hade nog bränt 20000 kalorier
över asfaltblommor och butiker




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-09-30 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP