Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur ska


Vi ha det


Står här på Udden
lite längre bort
seglar gasmolnen förbi

På andra sidan oceanen
lever Ian och fler orkaner
omkring i Florida

Papperstunna sommarhus
far omkring i småbitar
havet vältrar omkring överallt

Palmer ramlar som plockepinn
bilar simmar oroligt fram
Allting är bara värst




Fri vers av Irene Backström
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-09-30 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström