Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är otrygg i min trygghet

Jag är otrygg i min trygghet, och trygg i min otrygghet.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2022-09-30 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP