Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarspråk

Klarspråk: alltså liksom på typ så att säga alltid bakom under dårå med andra ord sisu sisu på sistone typ liksom på bra.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2022-09-30 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP