Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondagen är din

Ser stjärnor på en klar himmel
Tankarna sveper över avståndet
Önskar lämna den värme jag känner
I ett bröst fullt av kärlek
Timmarna närmar sig
Till en morgondag
Din dag
Du är inte ensam
Hos dig har jag lämnat mitt hjärta
En bit av min själ
Hoppas att finnas hos dig
I en härlig dröm
Önskar dig en natt med god sömn
Fina du







Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 68 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-30 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish