Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen fortsätter att rulla


Den sista droppen har ännu inte fallit ner i glaset, men varningsklockorna ringer överallt.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Blir det skogsbränder någonstans så spelar en kraft som förgiftar luften in.
Detta är ett förebud om uppkomsten av olika sjukdomar på kort tid.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Extraordinär uppvärmning av vädret innebär en ökning av antalet offer.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Det är omöjligt att hålla världen från bubbelpoolen den har kommit in i, men det finns en väg ut ur bubbelpoolen.
Den hoppar till en annan dimension som hittar denna väg.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Vi har gått in i slutskedet av Skaparens kontrakt med varelserna.
Nu är det dags att titta och se hur kontraktet kommer att sluta.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
När avtalet är över bör den uppsägande parten ha en motivering.
Han gav motparten ett vapen som han inte kunde använda.
Han ramlade upp och ner när han slog med foten.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-09-30 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP