Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en sorglig själ


Anne K.T. Ering


Anne K.T. Ering är
blott en sorglig karaktär

önskar ingen något väl
med sin vilsegångna själ

Anne är en elak en
räknas lätt till fienden

uppträder ej alls som bra
stjäler mark som hon vill ha

Annes mellannamn kan dra
k.t. menas dock " kan ta"

Ering låter snyggt men nej
låt det inte lura dej

Bäst du sover snor hon mark
kanske kan hon verka stark

men till slut hon får sig ge
för vår Sigrid - segrare

När hon fattat har sitt spjut
då är annek.t.ering slut




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-01 00:05



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
.. kampen som tar musten
ur en ...
Välskrivet!

2022-10-01
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP