Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömkaos

Drömmer ofullständiga drömmar 

Men vaknar upp till vardagen 

Med en otrolig detaljrikedom 

Av minnen från drömmarna 

Som om bara halva jag sover 

Och det sägs att man inte kan dö

I sina drömmar 

Vet att det inte stämmer på mig 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-03 06:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tänker ibland att nattens drömmar bearbetar dagen.
2022-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP