Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PUTINS IMPERIALISTISKA SOLIPSISM

Vad Putins krig bevisar i Ukraina är
hur imperialistiskt högmod går före
fall i deras manipulation av verklig-
heten medan de betvingande söker
sätta nya gränser utifrån en solipsisk
värdegrund.

Det finns påtagliga indikationer av att
den ryska mentaliteten lider av para-
noida vanföreställningar vilka kan
anses bero på Rysslands självpåtagna
isolation från omvärlden som åberopas
på deras politiska fanatism.

Det kunde underlättat med diplomatiskt
terapeutiska samtal men vem vill gå till
förhandlingsbord med mytomaner.

Tänk om de kunnat ljuga trovärdigt ändå,
för nu vrider propagandamytomanen
Goebbel sig i sin grav.


-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2022-09-30 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP