Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

G:et

Människan skapade Gud

Men inte som ateisterna tror

De tror
Men det tror de inte att de gör

De ber en bön till vetenskapen när ingen hör.

Gud är människans
kollektiva medvetandegöranden

– med vetande gör anden –

Han upptäckte sin gudhet
när han såg människan
i sina egna ögon

Jag består av människa
tänkte Gud.

Gud är
den gemensamma självkärleken
som inte är skrytsam.

Gud kallpratar:
Jag älskar människan
så därför kan jag älska mig själv
men eftersom jag finns utan att finnas
måste jag som världsalltets SKR

skryta utan yta




Övriga genrer av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-01 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP