Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodsugaren


I vardagen går de att finna
som harvar i den åker
där gröda ur jorden sträcker
Snart sår de där sina svarta frön
som kväver det späda
Över nätet cirklar dessa typer
som spyflugor runt bytet
De karvar och äter tills
det tomma skalet
det enda som blir kvar
Klok den som klipper tråden
till dessa kräk

Vi två klokuggla
har avlagt examen med högsta betyg
på deras universitet
och lärt oss bakom masken
fan själv
genom ögonspringorna tittar!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-10-01 07:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP