Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbete


Gillar hårt arbete
att se resultatet av svett och möda
Men låter ingen tömma min brunn
av de som lever på andras ränta
Där är jag skoningslös
fast ingen såg det inte
Den som en gång svalt tomma ord
gör det aldrig mera




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-01 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP