Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TACK FÖR DIN RESPONS


Foohexa har skrivit en privat kommentar på din text Desertör

Foohexa har skrivit en privat kommentar på din text Desertören

kräks i spalter


Foohexa har skrivit en privat kommentar på din text Desertören

alicja
ersätter desertören
med en lappjävel;9




Övriga genrer av alicja lappalainen VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2022-10-01 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP