Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat


För vågornas skull

Följa vågen kommer att bli som i framtid
min nya melodi …
skvalpa med i vågskvalps krullet…
motiveras blåtons krullet som i

stillhet vågors krus …
krusidull, krull krulla krus…;
**för vågornas skull stillhetens krull**

Copyright Glitträ




Bunden vers (Rim) av Glitträ VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-01 11:27



Bookmark and Share


  Niliboy
Klurigt å fint!
2022-10-01

    Lena Söderkvist VIP
Den där djupa blåa färgen har jag också tänkt på. Den finns bara under en kort tid på året, och det är samtidigt som löven får varma färger. Det är "som levererat", just så.
2022-10-01

  Monika A Mirsch VIP
Dikten din
tar mitt hjärta
ger mig tröstens ord...
Tänker på dig!

2022-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP