Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ömma modern

Den uppoffrande och stödjande modern
är det grundfundament
som bär upp vårt samhälle




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-01 11:44



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Moderskärlekens kraft är omutbar och solid.
2022-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP