Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lövblues

Träds mjuka välvnad

söker vällustigt vattnet

Löv suckar sin blues




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-01 13:28



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Känslofull, som en långsam blues.
2022-10-10

  Susen VIP
"Löv suckar sin blues" En poetisk pärla bjuder du på här
2022-10-02

  BenGust VIP
Löv the blues. Känner den suckande gången.
2022-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP