Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstens slagfält

Som på ett slagfält

dräpta av tidens kulor

Svartåns vatten lågt




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-01 13:38



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Raffinerad text och bild.
2022-10-01

  Monika A Mirsch VIP
Varje ord - väl valda
Tack för denna
underbara text!
2022-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP