Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det växande


Trädet i Blomstergården


Han är en man
bland alla andra
som bygger egna drömmar

Sagor han berättar
i all hast och brådska
för han tror på dem

Kanske får han följare
någon som ser fröna växa blir
ett Bougainvillea träd

Som får det att frodas
bli starkt med åren
för det sköts med kärlek




Fri vers av Irene Backström
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-01 16:05



Bookmark and Share


  charlotte VIP
i den trädgåden skulle jag gärna flanera
2022-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström