Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken Måns...

- Varför går du ej i skolan påg...
- Jag vill ej! - Jag VILL, kom det ihåg!
- Stå ej hemma då
skynda dig bara på...
Åk till skolan med första tåg...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-01 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt