Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En allegori.


Vad skall de nu hitta på…


… med Tant Bruns missbrukade färg

… med Farbror Blås ekonomiska sinne

… med Tant Gröns prunkande trädgård

… med flyktingbarnen Petter och Lotta

… med Tvätt-Kristins misär

Tant Gredelin tittar upp en stund
skakar på huvudet, och
fortsätter att sy.



1/10 2022




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-01 20:01



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En riktigt bra analys man av får rys… nu väntar knappast myspys…
2022-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP