Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Men min kompis har 623 läsningar på sin allra första text!!!


Hurra - jag har 40.41 läsningar/text!


Jag har läst med idel spänning när det gäller läsningarna av mina texter. Alla uppgifter om statistik finns serverat på guldfat på Poeter.se

När jag då läser och räknar på alla mina siffror så finner jag att jag har fått ihop 6 477 läsningar på 182 texter vilket ger ett snitt på 36.274 läsningar/text. De där sista siffrorna 0.274 innebär väl en mycket hastig titt. Eller?

Men - som sagt - min kompis Sören har skrapat ihop över 600 läsningar på sin allra första text. Vilket är imponerande. Redan från början satte han sig överst i hierarkin. Redan första texten var en GIGANTISK triumf, som indikerade att "här är en nobelpristagare i vardande"! Medan jag kämpar på i en uppförsbacke med mina 37.724,läsningar. Har jag riktig tur kan det bli drygt 623 läsningar/text men det förutsätter att minst ett 40-tal läsare gillar just den här texten. Gör Ni det? Vi får väl se...

Men tills dess så få jag åka snålskjuts på min kompis Sören. Med andra ord säga som så: "Visste ni, alla här på Poeter.se att det finns en utmärkt författare och poet som heter Sören. Han är kompis med mej!! Och han har nu 626 läsningar på sin allra första text, sin "baby". Så det så.

Det är det som heter att man "solar sig i den andres (kompisens) strålglans". När jag  ännu inte nått något vidare. Bara 36.181 läsningar. Eller lite mindre (beroende på läsningarna av just denna nykomling!).

 

PS.
Medan jag skrev denna lilla anspråkslösa text så har min kompis fått ytterligare 3 läsningar. Kanhända når han 1000 läsningar redan innan nyåret 2023. Och mina läsningar går åt motsatt håll, nu 37.724! GRATTIS Sören...

 

PS. PS.
Så - plötsligt har läsningarna av mina texter gått spikrakt UPPÅT - Nu har jag fått 37.724 läsningar minsann. Månne, är det en kvinna eller man, som hittat fram? Och den allra sista läsningen, 0.724, var en läsning som gjordes "som hastigast"!
Övriga genrer (Satir) av Bengt J Malmsten VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-01 20:28Bookmark and Share


  AKT VIP
Trevligt! Själv har jag inte många läsare, men det är trevligt att så många hittat till dig. Har du månne några knep att dela med dig?
2022-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Bengt J Malmsten
Bengt J Malmsten VIP