Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lidandet är en sAga!


På jakt….

Jakten fortsätter

jAkten på hälsa

å välbefinnande,

natten infaller

med sitt lyft,

jag myser å trivs!

Det finns dom

som har det värre,

Har jag upptäckt!

Lidandet är en saga

eller hur Jesus!?

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 100 gånger
Publicerad 2022-10-01 20:41



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ja människan är alltid på jakt efter något.
2022-10-22

  Solstrale VIP
Livsnjutare klagar sällan. Amen…
2022-10-06

    Lena Staaf VIP
Förtröstansfullt skrivet.
2022-10-02

  Kajan VIP
Rörelse, hopp och förtröstan, en fin kombination.
2022-10-02

  Sparvögat VIP
Så fint att kunna vila i en saga i lidandets stund…
I Jesus närvaro…
2022-10-01

  Bibbi VIP
Amen.
2022-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy