Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2022.10.02 söndag


Soldatmans erinran

Nu har du mördat igen.
Slaktat urskiljningslöst.
Vanmäktigt ser jag på
i skräck över vad du tänkt för mig.

Saknaden har stumnat bort
där godhet betyder bestialitet.
Och jag kan bara se på
igen

Du är bottenlös förstår jag nu.
Det är vad jag anklagar dig för
och det är vad du anklagar mig för
då jag måste bli dig.

Men jag ska inte klaga mer.
Jag har också mördat.
Du skapade oss så.
Igen

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-02 00:50



Bookmark and Share


  Niliboy
Huga ligen pacifisten i mig protesterar å jag grper vad jag begriper att vi är skapade efter mer ömma relationer!
2022-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP