Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillblivelse

det finns inga fläckar numera.
jag är len och slät som en måne.
i loppet av ditt hjärta.

det är märkligt att finnas här.
beständigt fri.

inga stänk.
inga ritningar.
inga teckningar.
ingenting.

bara huset förstås.
som fortfarande andas för oss.

och bokstäver tätt mot min kropp.
där jag ligger nu.
i dimmornas säng.
i regn.

och kramar de nyfödda orden.









Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-10-03 19:26



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP

det finns massor av ord, men få som berör
du har dom orden
2023-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP