Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dynamisk-statisk.


Håller på


i natt flög jag precis
ovanför molnen.
väter nu alla mina fållar.
jag hittade vår måne,
våra stjärnor.
vi saknade väl inte
varandra?
de står nu helt stilla därovan.
hade jag hållt fast dem
på något vis?
de är där uppe hela tiden nu.
vi kände för något annat.
men de var precis där uppe
och där tycks de nu vara fixa.
bryr sig inte om att fånga oss.
vill inte bli fångade.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-02 05:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen