Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En miljon jämt kanske...

Att vara chef för SJ ger ett rejält klirr
i kassan, enligt Skatteverket har vd:n
där Monica Lingegård 605.214 kr
i månadslön... Hur mycket
mer behöver hon för att
tågtrafiken, den...
Ska fungera...




Övriga genrer av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-02 06:49



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Den fungerar väl an int
Det har nog slagit slint
Kanske för de glömde splint
och åkt på en fint! …
Tåg kommer sällan fram
Med en snöflinga i vinter
fryser varje splinter…
2022-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt