Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vadå, du spelar Gud.

 

The Island (2005) - IMDb

 

Putin har rätt till slutet som kampen mot globalisterna som vill förändra världen Transhumanism: Om mänskliga embryon skördade från embryonala stamceller i syfte att bli mänskliga reservdelar! apokalyps, vi är redan inne på den 3:e ryttaren de bryr sig inte!... de är uttråkade på den här planeten, de letar efter nya, mer djävulska spel för att tillfredsställa sin frustration över att inte ens de är eviga, även om de känner att de har rätt till detta privilegium efter alla andra de har förvärvat under hela sitt liv. Vi är bara leksaker i händerna på onda barn...kristna, varför vill de utrota världens befolkning? Fram till nu har de sagt att vi är för många för att de ska kunna skapa med sitt sjuka sinne vad? Mänskliga defekter. Det finns många av oss som är värdelösa för dem. Hur som helst, de skapade detta för eliten, inte för den vanliga människan som vi är som de skapade klonerna!!!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-02 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP