Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hösten kommer

under kvällsmolnen
blänker asfalten
av regnets framfart

ensamheten jagar
hans tankar när sista lampan
i lägenheten går i ide

det är en kliande känsla
av längtan som förstorar
hjärtslagen till jordskalv

i det där momentet
när vem som helst annars
skulle skrikit högt
tar medicineringen över
och livet landar
som efter en skakig flygning

han lutar sig
tillbaka i sängen
och väntar på att
gatlamporna ska slockna
eller
på att denna nattens sömn
blir längre än ett tretimmarspass




Fri vers av Magisnax
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-10-02 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magisnax
Magisnax