Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är hon?

Vart är hon?
Flickan
Den hoppande
Det förvuxna Barnet
Vem är hon?
Rosetten i håret
Den lekande
Ett ben runt trädgrenen
En tid som kom för sent men lämnade för tidigt
En sång som satt i halsgrop men som aldrig tog sig ut
Nu är hon
Kvinnan
Den lagfästa
Ett försök att stänga in barnet
Men runt trädgren klänger fortsatt
En liten flickas ben




Fri vers (Fri form) av S.Cecilia
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-02 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Cecilia