Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansats

Om du håller tummarna så hoppar jag

- Ett stort kliv ut ur oss




Fri vers (Fri form) av S.Cecilia
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-10-02 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Cecilia