Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är jag människa eller blott ett löv på livets träd?


Livets höst

Jag är livfull
okuvlig och fri.
Mörkret kommer
jag strålar
Hela mitt väsen ska skina
en sista gång av färg.
Vinden pinar genom tiden
jag faller
famlar efter nått att fästa mig vid.
Tillslut når jag botten
jag blir ett med jorden.





Fri vers av Industrisemester VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-02 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Industrisemester
Industrisemester VIP