Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vanans makt är stor


Vanans makt

Äter du med samma bestick varje dag?
sätter du på dig samma skor varje dag?
lyssnar du på samma radioprogram varje vecka?
då är du ett offer för vanans makt.




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-02 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP