Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nordiska ritualer Höstblot.

 

På en hemlig plats i Sjuhärads skogar,

Idag på natten gjordes offer till deras gudar

  och välkomna mörkret.

 

-det är en jäkla linjaldimma.

  Helvetes våta och dvärgar, som samlas i kör,

i sken av lågorna.

 

De som är samlade här är hedningar, asketer.

de är präster och prästinnor och leder ritualen.

 

För dem är landet och naturen heliga

De som kommer i kontakt med det dyker upp

  andliga upplevelser svåra att förklara.

 

Men du måste också komma ihåg att vi lever

ett helt vanligt liv,

i ett radhus i en by,

  med vanliga jobb, säger HEXAN.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-02 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP