Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*(4)








i boskapsladans mörker,
ljus av silver tränger in
tänder min vattenfyllda staty av glas
du är den vackraste bläckfisken jag skådat
när du rör dig obehindrat i mitt bröst
våt hybrid mellan dröm och verklighet
mina illusioner lyser som nöjesfälten i Prypjat























Fri vers av Androiden VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2022-10-02 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP